Welkom

Hartelijke welkom op de website van Rozemond Zigterman. Rozemond is violiste (2011 Bachelorexamen aan het Fontys Conservatorium te Tilburg bij Wouter Vossen) en docerend musicus. Naast het regelmatig op verschillende muziekscholen en bij vioollespraktijken invallen, heeft zij sinds september 2012 haar eigen lespraktijk in Lisse en geeft zij sinds 2015 eveneens les in Leiden. Rozemond speelt met enige regelmaat koorbegeleidingen bij de Holland Orkest Combinatie (HOC), Accompagnato Rotterdam en ad hoc gezelschappen. En de afgelopen zomers (2017 en 2018) eveneens bij Opera Spanga. Daarnaast is zij wekelijks concertmeester bij het Rijnlans Symfonie orkest waarbij ze in 2015 soleerde met Mozarts 5de vioolconcert en in 2019 met Haydns 1ste vioolconcert; en daarnaast bij Leiden Sinfonietta, waar zij tevens als soliste de Romance in F van Beethoven (zomer 2015) en Dvoraks Romance in f (winter 2017) ten gehore mocht brengen.

Naast de vioolstudie heeft Rozemond Wijsbegeerte aan de Universiteit Leiden (2011 Bachelor of Arts) gestudeerd, volgde zij de premaster Beleid, Communicatie en Organisatie (VU) en deed zij het eerste jaar van de Universitaire Pabo in Amsterdam (HvA en UvA). En van 2016 tot 2019 was Rozemond naast haar werkzaamheden opnieuw studerend: aan de Hogeschool Leiden deed zij de eerste 2,5 jaar van de opleiding Docent Dans en Euritmie. 

Via de links in het menu echter meer gedetailleerde informatie over achtergrond, werkzaamheden, visie en contactgegevens.

En mocht u vragen, opmerkingen of anderszins hebben, neemt u dan gerust contact met Rozemond op!


Hartelijke groet.